پیکسهای نقطه ای (point) وکاربرد آن

پیکسل چیست ؟ به هر نقطه روی صفحه نمایش پیکسل گفته می شود .

تصاویر شامل سه رنگ اصلی آبی ، سبز و قرمز هستند که با ترکیب این سه رنگ  می توان رنگ های متنوعی و مختلفی ایجاد نمود ، درنتیجه مجموع این سه رنگ  یک پیکسل بوجود می آید یعنی هر پیکسل حاوی سه ال ای دی به رنگ های سبز ، آبی و قرمز یعنی  RGB می باشد .

تابلو پیکسلی  : 

تابلویی است که توانایی تولید 16 میلیون رنگ را دارد و دارای پیکسل هایی با فاصله های منظم بوده و قادر به نمایش افکت ها ، انیمیشن ها و متون به صورت فول کالر و حاوی برنامه تغییر نور باشند .

LED پیکسل انگشتی یا دایره ای باقطر mm 12

پیکسل انگشتی یا دایره ای قطر 12 میل

مشخصات پیکسل های دایره ای یا انگشتی:

  • پیکسل دایره ای تمام رنگی(فول کار ) هستند و بصورت یک ریسه ی 50 پیکسلی فاصله هر پیکسل 10 سانتی مترارائه می شود.
  • هر پیکسل ال ای دی درون یک قطعه ی سیلیکنی قرار گرفته و ضد آب می باشد. (جنس بدنه PVC) قطر هر پیکسل 12 میلیمتر است
  • پیکسل ها دارای چهار عدد سیم کنداکتور هستند. سیم مثبت، منفی، دیتا و کلاک که از آنها برای اتصال به کنترلر و کنترل نمودن نور و رنگ پیکسل ها استفاده می شود.
  • شدت نور پیکسل های دایره ا ی mcd 1600 است و زاویه دید 120 درجه
  • ولتاژ لازم برای پاور پیکسل انگشتی 5 ولت بود و به ازای هر پیکسل 40 میلی آمپر (04/ آمپر) جریان نیاز است .
  • دمای کاری منفی20 تا 40 درجه سانتی گراد
  • درجه حفاظتی IP67 بوده که کاملا ضد آب است
  • در ساختمان این پیکسل ها از آی سی WS2811 و یک ال ای دی 8 میل RGB استفاده شده است

در زمینه مختلف از جمله حروف چنلیوم, نورپردازی و … کاربرد داره

چنلیوم با پیکسلهای دایره ای

چنلیوم با پیکسلهای دایره ای

 پیکسل دایره ای با استفاده از کنترلرهای مخصوص خود قابلیت برنامه ریزی و پخش متن, تصاویر  و انیمیشن های مختلف با کیفیت و شدت نور بالا را برای مشتری فراهم می کند.

باتعداد کم پیکسل ها نمی توان تصویرسازی با کیفیتی را بر روی آن پیاده سازی نمود اما در ابعاد بزرگتر و در مکان هایی حاوی نمای کامپوزیت می توان تصاویر با کیفیت و بهتری ساخت.پیکسل های انگشتی در دسته های 50 تایی در باز موجود است.

 نکته : معمولا جنس سیمی که در ساخت پیکسل های انگشتی  بکار می رود  از نوع مس خالص نیست لذا در هنگام نصب  به ازای هر 25 پیکسل ، یک سیم برق وصل کنید تا پیکسل ها دچار افت ولتاژ  نشده و باعث عدم سوختگی آنها شود .

نحوه راه اندازی نصب پیکسل های انگشتی

اگر پیکسل ها را بر روی سطوحی مانند ام دی اف یا پلکسی یا هر سطح دیگری نصب نماییم سطوح را باید به وسیله دریل یا دستگاه های برش لیزری یا سی ان سی، سوراخ های 12 میلیمتری ایجاد نموده و پیکسل ها بر روی سطح جا می زنیم.

تمامی سیم کشی های کار از طریق سوکت انجام می گیرد . هر ریسه ی پیکسل های دایره ای شامل 50 عدد پیکسل است که می توان با استفاده از کانکتورهای 4 پین که در دو سر ریسه تعبیه شده است چندین ریسه را به یکدیگر متصل نمود ودر پروژه ها استفاد کرد . وعدد سیم قرمز و سفید در بغل سوکت موجود است که این دو عدد سیم مستقیما به پاور وصل میشه.

  1. از برق   5V+ و V- پاور  مستقیما به پیکسل های 50 تایی که حاوی سیم قرمز و سفید(مشکی) است وصل می کنیم .(البته اگر فاصله بیش 1 متر است از سیم 1/5 الی 2 استفاده کنید)
  2. سیم سفید ( مشکی) را به GND کنترلر وصل کنید
  3. سیم سبز را به DAT کنترلر متصل کنید
  4. اگر سیم وردی پیکسل های 50 تایی ، 4 سیمه بود سیم آبی را به CLK کنترلر وصل کنید.( ولی اگر سه سیمه باشد دیگر سیم کلاک نداره وسیم دیتا و کلاک باهم به سیم دیتا ترکیب شده)

کنترلر آدامسی led pixel

کنترلر آدامسی  قابلیت پشتیبانی 2024عدد پیکسل و اجرای 300 پترن ، افکت متنوع و از آی سی پیکسهای WS2811,WS2812  و… بصورت تک سیمه (DATA)  و دو سیمه (DATA & CLOK) را داراست

کنترلر T1000s

کنترلر t1000s

کنترلر T1000S تحت نرم افزار LEDEDIT می توان رنج وسیعی از پیکسل ها را راه اندازی نمود در بخش LAYOUT نرم افزار می توان تعداد پیکسل و نوع سیم کشی را تنظیم کرد

نکته مهم : درصورتیکه سیم دیتا بیش از 5 متر باشد حتما باید از دیتای دوسیمه صنعتی  RS485 استفاده کرد تا نویز به پیکسل ها آسیب نرساند.

guest
حسن حسینی
alishoghy@yahoo.com
امتیازدهی
اگر مطالب را دوست داشتید امیتاز بدهید
www.sttsho.ir
09360816447
0 توضیحات
Inline Feedbacks
نمایش کلیه توضیحات